Designery House Maake-Up Over ons In het nieuws Projecten Links Contact Home
   
 

Beste Hermine,

Sinds 2 jaar richt jij met veel enthousiasme en smaak onze modelwoningen in. Zelfs nu in deze toch niet florissante tijd van kredietcrisis waar de woningverkoop helemaal op slot is hebben we diverse nieuwbouwwoningen kunnen verkopen op locaties waar jij voor ons een modelwoning hebt ingericht, zelfs de modelwoningen zijn verkocht geworden, hiervoor onze complimenten. Graag maken wij van jouw diensten gebruikt voor het inrichten van onze toekomstige modelwoning(en).Met vriendelijke groet,
Aannemersbedrijf Van Nieuwenhuizen-Jongen,
T.W.J. Eijkenboom
directeur

 
Beste Hermine,

Gezien de veranderende woningmarkt wordt het steeds belangrijker om je te onderscheiden voor de aspirant kopers. Woningen staan er in overvloed te koop, maar de kunst is om de mensen die woning komen bezichtiging, in een sfeer te ontvangen waarbij ze zich direct thuis voelen. Dit maakt het essentieel om alle eventuele negatieve invloeden weg te nemen. Het is voor ons de eerste keer dat wij een huis op deze manier in de markt zetten en ik moet zeggen dat we blij verrast waren over je professionele en zeer correcte aanpak. Vooral je oog voor detail is echt opvallend. Hermine, nogmaals bedankt voor de inzet van jou en je team.

M.v.g
Jeroen Smulders
Lithostaete Vastgoed bv

Note Designery:
Binnen 14 dagen werd een bod uitgebracht.
Binnen 1 maand was het koopcontract getekend.

 
Hoi Hermine,

Het ziet er weer fantastisch uit. Ben ook niet anders van je gewend uiteraard. Prachtig wederom.

Met vriendelijke groet,
Miranda Knoops
De Woonlinq

 
Beste Hermine,

Wat betreft de inrichting / uitstraling van de modelwoning, neem m'n petje af. Alle bewoners waren te spreken over de inrichting. Afspraken / contact was goed en met zo'n tijdsdruk, kortom voortreffelijk.


Fijne club om mee samen te werken, afspraken nakomen is belangrijk.

Leon van Veghel
Beheerder Woonzorg Nederland (Cloosterparc Helmond)

 
uitdaging bij de verhuur een nieuwbouwtoren in Helmond Noord:

Als coördinator van de nieuwbouwverhuur bij een landelijke woningcorporatie stond ik een voor een flinke uitdaging bij de verhuur een nieuwbouwtoren in Helmond Noord. Er moest namelijk binnen een termijn van drie weken een complete, representatieve modelwoning ingericht worden voor een Open Dag en dat ook nog voor een beperkt tarief. Ik heb met meerdere inrichters gebeld, maar het liep steeds vast op het budget of de korte termijn waarop alles georganiseerd moest worden.

Daarom was ik ook erg blij dat ik via internet bij Hermine van Designery terecht kwam. Zij stelde mij gerust en gaf aan dat zij dit direct aan de slag zou gaan. Nog diezelfde middag is zij bij de makelaar de sleutels op gaan halen van de woning om deze op te nemen.

Vervolgens heeft Hermine de modelwoning verder ingericht. En het resultaat mocht er zijn: een modern, smaakvol ingericht appartement met ook klassieke elementen, wat onze doelgroep van 55 plussers bijzonder aansprak. De Open Dag was dan ook bijzonder geslaagd.


Beste Hermine, nogmaals bedankt voor je betrokken inzet!

Menno Busman
Coordinator eerste verhuur
Woonzorg Nederland

 
Aannemersbedrijf Van Nieuwenhuizen-Jongen bv:

Mijn complimenten voor de smaakvolle inrichting van beide woningen!!! Ik zal hierover ook een paar woorden schrijven in je gastenboek.


Ruud Eijkenboom
Aannemersbedrijf Van Nieuwenhuizen-Jongen bv
Statutair gevestigd te Venlo

 
Woonconsulente de Woonlinq:

Designery heeft voor een woning van een nieuwbouwproject in Belfeld een modelwoning ingericht helemaal in stijl van het project. Het nieuwbouwproject wordt namelijk gerealiseerd op het terrein van de voormalige dakpannenfabriek.

Er is op een zeer toepasselijke en sfeervolle wijze invulling gegeven aan de inrichting. Niet anders als dat we gewend zijn van Hermine van Heeswijk en haar volledige team. Het is mooi om te zien dat de verwachtingen telkens meer dan waar gemaakt worden.

Miranda Knoops
Woonconsulente de Woonlinq

 
Desiree Witlox Zandvliet 75 te Boxtel:

Een aantal maanden geleden bent u langs geweest om e.e.a. in ons huis te veranderen omdat dit pas in de verkoop stond.

Ik wil even doorgeven dat 2 maanden later ons huis verkocht is en dat ik wel blij ben dat u net even de laatste puntjes op de i kon zetten waardoor ons huis wat frisser en opener oogde.

Met vriendelijke groet,
Désirée Witlox Zandvliet in Boxel


Voor een interview met Desiree en Robert zie art. ED. 10-01-2009 onder kopje NIEUWS

 
Geachte mevrouw Van Heeswijk,

Hiermee heb ik het genoegen U te melden dat de woning Mandenmakersweg 19 te Lommel binnen de 2 maanden definitief verkocht werd.

Designery House Make-Up heeft ongetwijfeld een grote bijdrage geleverd tot deze snelle verkoop. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Uw deskundige en professionele aanpak nog veel verkopers en kopers gelukkig zal maken en dank U nogmaals hartelijk voor de door U geleverde inspanningen.

Met vriendelijke groeten,

Carl Tournier

Licentiaat Rechten
Licentiaat Notariaat
Erkend Vastgoedmakelaar

 
House Make Up Designery actief voor de WoonlinQ

Toen de eigenaar van een aantal nog te verkopen nieuwbouwwoningen zich tot ons wendde met de vraag of wij op zeer korte termijn een modelwoning konden inrichten was de keuze snel op Hermine en haar team gevallen.

Immers, als partner van het WoonlinQconcept was en is zij de aangewezen persoon om bestaande- en nieuwbouwwoningen op te fleuren. Nu hadden wij als WoonlinQ nog niet eerder met Designery gewerkt maar hoe zij de modelwoning heeft ingericht, grote klasse.

Niet alleen zeer smaakvol maar ook de snelheid van handelen zijn verbazingwekkend. Daarnaast eiste onze opdrachtgever dat er met spoed een keuken in de modelwoning moest worden geplaatst. Ook hier brachten de contacten van Hermine de oplossing. Binnen enkele dagen was de keuken geplaatst en voorzien van snuisterijen die de keuken en de woning echt gezellig maakt.

Al met al een geweldig positieve eerste ervaring. Laat de kopers nu maar komen.


De WoonlinQ

 
Designery aan de slag op de Rielsedijk in Eindhoven

Het is alweer een jaar geleden dat je bij ons was. We wilden ons huis verkopen, maar vonden ons huis niet ‘gezellig’ genoeg om op deze manier te verkopen. Omdat we het huis snel wilden verkopen was er natuurlijk helemaal geen tijd voor uitgebreide veranderplannen. Toch wist je in korte tijd ons huis verkoopklaar te maken. De juiste kleuren op de juiste plekken en een aantal kleine toevoegingen brachten sfeer in ons huis. Tot eenieders stomme verbazing verliep de verkoop van ons huis stormachtig goed. Meerdere geïnteresseerden en vrijwel direct werd ons huis verkocht.

Samen met jou deden we er alles aan om ons huis snel te verkopen. En….dat is gelukt. Bedankt Hermine!

Overigens, zie ik op je site dat je met Walter Huijbregts (onze makelaar) nog meerdere projecten hebt gedaan. Wat leuk om te zien!

Met ons gaat het allemaal prima. We zijn verhuisd en we hebben een gezonde jongen (Joris) gekregen. Janne is helemaal dol op hem (een waar moedertje). Ons nieuwe huis bleek ook aan een verbouwing toe, die nu wordt ingezet. Een drukke tijd, zoals je wellicht begrijpt, maar al die tijd zweefde in mijn achterhoofd: o o ik moet Hermine nog mailen. Bij deze! Bedankt en…..wellicht nog ooit tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Mira Verrijt

 Een kwestie van een goed gevoel.

“Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk” is een veelgehoorde uitspraak. Dat geldt zeker ook in de Makelaardij waarin een eerste indruk van een woning juist zo essentieel is om tot het gevoel te spreken. Het kopen van een huis is voor de meeste cliënten in hoge mate een kwestie van gevoel. Een gevoel van welkom, knus, gezellig- en geborgenheid. Een woning welke te koop wordt aangeboden in een leegstaande situatie kan zo’n gevoel haast niet brengen.

Zo kregen wij recentelijk twee appartementen in de verkoop waarvan er één was ontruimd. Het andere appartement was tijdelijk ingericht door ‘Designery’. Voor beide (identieke) appartementen hebben wij in de brochure de foto’s gebruikt van het ingerichte appartement. Het laat zich raden welk appartement als eerste (snel) werd afgenomen. Wegens dat verkoopsucces hebben we ‘Designery’ gevraagd het tijdelijke interieur te verplaatsen naar de andere woning. Wat bleek, ook dit appartement was binnen afzienbare tijd succesvol verkocht.

Hiermee is voor ons bevestigd dat een ‘house-make-up’ geen wassen neus is maar een toegevoegde waarde. Volgens ons niet alleen binnen de branche van Makelaardij. ‘Designery’ kan in brede zin veel betekenen. Hierbij willen wij Designery dan ook graag danken voor de prettige samenwerking en zullen waar nodig uiteraard een beroep doen op de vele succesvolle mogelijkheden welke ‘Designery’ te bieden heeft!

Walter Huybregts Makelaardij

 Beste Hermine en Priscilla,

Middels deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor jullie inspanningen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel verwacht had dat jullie wat praktische veranderingen zouden doorvoeren, maar ik moet toegeven dat ik versteld stond van het resultaat.

Na twee dagen mijn appartement niet gezien te hebben, leek het alsof ik een nieuw appartement betrad welke ingericht was met deels mijn spullen en deels nieuwe spullen, en dat met zo'n gering budget.

Complimenten dames en hartelijk dank!

Groeten Gijs Walraven

 Designery op de aroldo.

Je kunt je er eigenlijk vooraf niks bij voorstellen. Wat kan iemand met minimale middelen doen om je huis een volslagen ander gezicht te geven?

Nou veel dus!, het verschuiven van de banken, het aanbrengen van kleuraccenten dmv beplanting en kussentjes. De practische tips zoals het even opnieuw sauzen van een wandje.

Na binnenkomst had ik het idee in een ander huis te zijn binnengekomen. Een verrassing.

En zonder uitzondering zijn alle bezichtigingen daarna juist heel positief over de "veranderde" zaken.
De ruimte en het open karakter, ontstaan door de verschuivingen of gewoon het opruimen komen vaak terug in de reakties.

Kortom een positieve ervaring, die de verkoop een impuls de goede richting heeft gegeven.

Robert Buuts

 Hermine,

Het is werkelijk fantastisch wat je met je medewerkers voor ons hebt gedaan. Van een vies, verwaarloosd en door de huurder vernield appartement heb je een aantrekkelijk object gemaakt.

De makelaar was er verrukt over. Wij hadden vanuit Frankrijk niets kunnen doen en hebben je carte blanche gegeven. En terecht, je hebt de materialen en kleuren zorgvuldig bij elkaar gezocht en de juiste mensen eraan gezet.

Compliment, voor jou en je team.

Cor en Gaby Visser

 Mail deze pagina naar een vriend