Designery House Maake-Up In het nieuws Projecten Gastenboek Links Contact HomeAlgemene TIP
     
 

Designery creëert ruimte, licht, lucht en sfeer en beïnvloedt daarmee de verkoopprijs van het huis positief.


1. Met MINIMALE KOSTEN benadert u makkelijker de vraagprijs.

2. Elke maand dat uw huis langer te koop staat, kost dat u al snel     een fors bedrag per maand.

3. Onderzoek heeft uitgewezen dat restylen meer effect heeft dan     het verlagen van de verkoopprijs.

4. De verkooptijd wordt aanzienlijk verkort met een instapklare      woning.

5. Uw huis verkoopt zich tijdens de eerste paar minuten van een     eerste confrontatie.

6. Geïnteresseerden prikken moeilijk of niet door de door u      gevestigde sfeer heen.Designery Housemake-up opereert succesvol op het gebied van verkoopklaar maken van te verkopen woningen. Een nieuw concept op de Nederlandse markt. Een jong team van binnenhuisstylistes zorgt ervoor, dat een huis de meest optimale 1e indruk geeft bij een bezichtiging door de potentiŽle koper. De belofte inhoudende pay-off Ö EN KIJKERS WORDEN KOPERS! spreekt voor zich en is gebaseerd op concrete voorbeelden.


Mensen leven hun leven in een door henzelf gecreŽerde stek. Verzamelen spulletjes en vertrouwdheid om zich heen en veranderen een huis in een warme jas die past. De oneffenheden vormen op den duur de charme van de huiselijke sfeer. En daar is helemaal niets mis mee.


Maar als het moment daar is, dat het huis verkocht moet gaan worden, is het goed eens met een frisse, objectieve kijk door dat huis te lopen. Om, door de ogen van een ander, punten op te sporen en glad te strijken, die storend en een belemmering zouden kunnen zijn voor een snelle verkoop. Want bekend is dat slechts een klein aantal van de geÔnteresseerde kijkers de creativiteit hebben om door zoín gevestigde sfeer van anderen heen te kijken.


Op dat moment komt DESIGNERY HOUSE MAKE-UP in beeld! De mensen van Designery oordelen niet over smaak, kleur of inrichting. Wij hebben die objectieve kijk op een interieur en maken een huis aantrekkelijk voor een grotere doelgroep. Daarmee kunnen we zelfs de waarde van het huis positief beÔnvloeden. Designery creŽert ruimte, licht, lucht en sfeer, want ook een huis krijgt maar ťťn kans voor die 1e indruk!De werkwijze van Designery house make-up is als volgt:

Fase 1:
AANBIEDING: Al voor Ä 150,-* loopt een van onze stylistes samen met u door uw huis. Zij wijst u op alle aandachtspunten en geeft u handige tips om uw woning een zo optimaal mogelijke uitstraling en sfeer te geven.


Fase 2:
Bij een 1e bezoek bekijkt een binnenhuisstyliste met een deskundig oog naar de inrichting en staat van onderhoud van een woning. Alle vertrekken komen hierbij aan bod. Na dit 1e bezoek wordt onmiddellijk een afspraak gepland voor een evaluatie. Bij deze evaluatie worden aan de hand van een rapport de bevindingen van de stylist voorgelegd. Aan dit rapport zijn kosten verbonden. Deze kosten worden vooraf aan de opdrachtgever geoffreerd.


Fase 3:
Vanaf dat moment is het de keuze aan de huiseigenaar, hoe verder te gaan. Hij kan ervoor kiezen de geadviseerde veranderingen zelf uit te voeren, gedeeltelijk zelf uit te voeren of alles uit handen te geven aan Designery. Aan de hand van uw keuze, ontvangt u vooraf een gedetailleerde offerte. In de twee laatste gevallen voert Designery de regie en is daarmee het wakend oog voor het meest perfecte eindresultaat en het bewuste ďliefde op het 1e gezichtď-effect!


Fase 4:
De betaling van de factuur vindt in de meeste gevallen pas plaats tijdens de overdracht van het huis bij de notaris. Een betere manier om u te overtuigen van het nut van Designery kunnen we niet bedenken.


WAT DOET DESIGNERY HOUSEMAKEUP NOG MEER ?
- inrichten van modelwoningen
- inboedels opruimen bijv. na een overlijden
- het regelen en vervoer van spullen naar veiling,
  vlooienmarkt of stort uiteraard na intensief overleg
- uw huis opruimen als u niet meer weet waar te beginnen.


Designery werkt nauw samen met:
* mannen met twee rechterhanden
* gerenommeerde verhuizers voor bijv. mankracht en
   tijdelijke opslag
* schilders voor een likje verf hier of daar
* verhuurbedrijven van interieurattributen en sfeermakers
* meesterbloembinders voor de finishing touch.DESIGNERY HOUSE MAKE-UP... EN KIJKERS WORDEN KOPERS! 
Mail deze pagina naar een vriend